www.buteijn.com

Home

Buteijn Appendages Gronsveld (B.A.G) is een bedrijf met ruim dertig jaar ervaring, en gespecialiseerd in levering van pompen en appendages.

Op deze website vindt u alle informatie over services en producten van Buteijn Appendages Gronsveld.
Wij leveren onder meer pompen, afsluiters, aandrijvingen voor afsluiters, zowel pneumatisch als electrisch, veiligheden, meet- en regeltechniek, water- stoom- en luchttechnieken. Wij kunnen ter plaatse service verlenen.

Verschillende gerenommeerde merken hebben hun vertrouwen in Buteijn Appendages Gronsveld uitgesproken en hebben ons als geautoriseerde servicepartner aangemerkt, zoals VAPO, ARI, AIRTEC, enz.
Alle appendages kunnen wij leveren met diverse certificeringen, onder andere "stoomwezen keur". Buteijn Appendages Gronsveld voldoet aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan een betrouwbare en bewezen partner voor alle klanten.
Buteijn Appendages Gronsveld begrijpt dat u niet wilt stilstaan. Daarom bieden wij u 24 uur service. Wij zijn er voor onze klanten. We zijn er voor u. Met al onze kennis en met onze contacten in de markt. Buteijn Appendages Gronsveld is merk onafhankelijk: u kunt dus voor elke pomp of afsluiter bij ons terecht.